ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА СНЕЖАНУ ПУХАЛО

ЈУ ОШ „Соколац“ сваке године учествује у хуманим акцијама заједно са својим ученицима и тако помаже да се настави нечији живот, да побиједи здравље и љубав, доброчинство и човјекољубље. Нажалост, живимо у временима када болест неријетко прекида нечије дјетињство и безбрижност. Одговорност је на свима нама да на вријеме пружимо руку и помоћ колико год смо у могућности. Увијек постоји шанса да својим добрим дјелима некоме спасимо живот. ЈУ ОШ “Соколац“ је имала учешће у многим хуманитарним акцијама и показала хуманост на дјелу сакупљајући новчана средства за људе који су били угрожени у поплавама, за Елену Ракић из Косовске Митровице, Милоша Божовића из Источног Сарајева, затим пакетиће за дјецу Косова и Метохије, акција под слоганом „Један слаткиш -једно дијете“, за нашег суграђанина Радомира Орашанина и многе друге.

На апел за помоћ Снежани Пухало из Калиновика, наставници и ученици Основне школе „Соколац“ су се одмах одазвали. Својим учешћем показали су своју хуманост као и до сада. Приступивши акцији са великом одговорношћу, заједничким снагама прикупили су укупно 2544,90 КМ за Снежану. Новчана средства су уплаћена на рачун код НЛБ Банке а.д. Бањалука.

Надамо се да ће наша саосјећајност и пружена рука помоћи Снежани да оздрави и да се врати својој породици. И није важно колико смо у могућности да дамо новца, јер то наше мало некоме значи много, а осјећај да смо учинили добро дјело и помогли је највећа награда за наш труд.

Наташа Цвијетић

Слично: