Креативна радионица у сусрет Васкрсу

Vaskrsnja radionica 2015 -1

На Лазареву суботу, 4. априла 2015. године у просторијама Основне школе „Соколац“ организована је креативна радионица поводом Васкршњих празника у којој је учествовало око 40 ученика осмих и деветих разреда. Организатор радионице је вјероучитељ Томислав Пајевић, а у раду са ученицима су помагали: вјероучитељ Дражен Делић и наставници: Младен Ћајић, Наташа Цвијетић, Јадранка Јанковић, Ђорђе Рајић, Невена Боровчанин. Ученици су израђивали бројанице, иконе и ликовне радове са тематиком предстојећих празника који ће бити изложени у холу школе.

Према ријечима вјероучитеља Томислава Пајевића, ово је трећи пут да се у сусрет највећем хришћанском празнику радионица успјешно организује:

На радионицу се одазвао велики број дјеце која су поред ликовних радова уз помоћ наставника и вјероучитеља израђивали и бројанице и иконе. Материјал за радионицу смо добили од Хришћанске организације World Vison са којом имамо одличну сарадњу, и којој се овом приликом захваљујемо.

Радионицу су посјетили и свештеници Црквене општине Соколац, Златко Богдановић и Борис Бандука.

Vaskrsnja radionica 2015 -2

Заинтересовани суграђани су имали прилику да купе бројанице и иконе настале на радионици испред парохијског дома „Романијске Лазарице“. Сав приход од радионице биће искориштен за опремање учионице за вјеронауку.


ФОТО ГАЛЕРИЈА

« од 7 »

ЛИКОВНИ РАДОВИ

Слично: