Новогодишњи пакетићи за ученике I и II разреда од начелника Општине Соколац

Paketici_2015_FEATURED

У сриједу, 30. децембра 2015. године, свим ученицима I и II разреда (укључујући и подручна одјељења) уручени су новогодишњи пакетићи које је ученицима поклонио начелник Општине Соколац, Милован Бјелица.

Поред ученика наше Школе, новогодишње пакетиће добила су и дјеца из Установе за предшколско васпитање и образовање, дјеца чланова Удружења „Мајка и дијете“, као и дјеца из Удружења „Подршка“ и дјеца корисника социјалне помоћи.
Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је да је општина обезбиједила око 700 пакетића за најмлађе суграђане.

Настојимо, колико је могуће да изађемо у сусрет породицама које имају више дјеце, иако је финансијска, привредна и економска ситуација не само у општини Соколац тешка, него и у цијелој РС. Сигурно имамо добру намјеру, одговорни смо према свом становништву, према нашој средини, а посебну пажњу морамо посветити нашим најмлађим суграђанима, јер ако немамо дјеце, немамо будућности, нити се имамо чему надати – истакао је начелник Бјелица, који је честитао свим присутним срећне новогодишње и Божићне празнике.

Директор, наставници и ученици школе се овом приликом захваљују начелнику на поклонима за ученике, као и на досадашњој успјешној сарадњи Основне школе „Соколац“ и Општине Соколац.


ФОТО ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id=“94″ gal_title=“Пакетићи НАЧЕЛНИК 2015″]

 

Слично: