Једнодневни излет у Вишеград

Једнодневни излет за ученике четвртих разреда се већ традиционално организује у нашој школи и предвиђен је Годишњим програмом рада школе за шк. 2016/2017. годину. Излет је организован у даљој околини – посјета граду Вишеграду, обилазак Андрићграда и посјета манастира Добрун.

Излет је организован 28. септембра 2016. године, на који су ишли ученици четири одјељења четвртог разреда у централној школи и ученици четвртог разреда подручних школа Р. Романија и Кнежина са учитељима: Оливера Ковачевић, Милица Шука, Саша Иванић и Слађана Живковић и вођом пута, директорицом, Дивном Јанковић. На излет су ишла 102 ученика.
Полазак је био испред школе у 8 часова. Путовање је настављено преко Рогатице, Устипраче (са краћим задржавањем у Устипрачи), Вишеграда до манастира Добрун. Ученици су посјетили манастир, обишли Карађорђев музеј и имали слободно вријеме за одмор, рекреацију и слободне активности у порти манастира. Након тога услиједио је повратак у Вишеград гдје су ученици посјетили Андрићград. У сколпу посјете организован је одлазак у биоскоп и гледање филма за дјецу. Затим су ученици ручали у ресторану на тргу и обишпли манастир у Андрићграду. Услиједио је обилазак старог моста на Дрини.
Ученици су се са излета вратили кући у 17,30 часова.

Актив учитеља 4. разреда


ФОТО ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id=“121″ gal_title=“Излет – Вишеград 2016″]

Слично: