Изведена представа „Једна лепа прича“

Дана 7. 10. 2016. године у просторијама Основне школе „Соколац“ поводом „Недјеље дјетета“ по други пут је гостовало Дјечије народно позориште „Полетарц“ из Београда. Ове године за ученике наше школе су извели представу под називом „Једна лијепа прича“. Представа је извођена у два термина. Први термин је био за ученике прве смјене са почетком у 10,00 док је за ученике друге смјене представа почела у 12,00 часова.

Сви ученици су били одушевљени извођењем и глумце су поздравили са громким аплаузом и са жељом да опет дођу.

 

Актив учитеља петог разреда

 

poletarac_jedna_lepa_prica_2016_1

 

„Једна лепа прича“
По тексту В. Шекспира

„Кад је пре много лета бал правио барон, Фон Лигиштул је позван да наиђе и он…“

Разиграни мјузикл са мноштвом раскошних костима, бајковитом сценографијом и комбинацијом класичне и музике Ђ. Балашевића. Дочарава атмосферу средњовековних балова.
Преплитање комичних ситуација, игра речи и интеракције са публиком, у извођењу професионалних глумаца, гарантује да ће сва прича, позајмљена од великог Шекспира, наћи пут до срца наших најмлађих.
Представа је, као што наслов каже, једна лепа, едукативна прича, о којој ће се размишљати уз осмех, дуго након спуштања завесе…

Ликови: Дворска луда, Принц Лепи Аца, Принцеза Бајкица, Барон од белог лука, Принцеза локница, Мали принц, Цица вештица.

Играју: Кристина Капетановић, Михаило Савковић, Синиша Пилиповић


ФОТО ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id=“122″ gal_title=“Полетарац – 2016″]

Слично: